Inscripció

L'Àrea d'Esports, Festes, Mercats i Joventut de l'Ajuntament d'Alaior ha obert el termini d'inscripcions de les persones físiques i / o jurídiques que formen part de l'oferta turística complementària i que estiguin interessades a obtenir la pertinent autorització per ocupar un expositor a la quarta edició de la Fira Pro Turisme Menorca, una iniciativa que se celebrarà els dies 13 i 14 d'abril al poliesportiu de l'IES Josep Miquel Guàrdia i en les seves pistes exteriors.


En aquesta ocasió la fira es dedicarà a l'oferta complementària. De manera que totes les empreses, entitats, associacions, etc. relacionades amb l'oci, la gastronomia, la cultura, l'esport, la salut, l'organització de congressos, etc. tindran cabuda en aquest esdeveniment, els dos objectius principals són crear sinergies a nivell intern en el sector turístic així com donar a conèixer seus productes i / o serveis als residents de l'illa i als visitants.


És important recordar que les empreses participants a la Fira tenen la possibilitat de presentar públicament el seu projecte, servei i / o projecte turístic. Les inscripcions són gratuïtes i s'han de fer presencialment al registre de l'ajuntament (model adjunt) o telematicament a la seu electrònica (s'adjunta enllaç)

Per més informació:
firadeturismemenorca@aj-alaior.org o al número de telèfon
971 37 10 02.

 
 

Enllaços Relacionats
Inscripció

ORGANITZADOR:

PATROCINADORS:

Artistes de Menorca