Jornades tècniques

Dimecres 4 d'abril: NTIC

De 16.00 a 17.30 h. "Per a què ens serveix la intel·ligència artificial?", a càrrec de Raúl Vicente.

Auditori CentreBit Menorca
La intel·ligència artificial està transformant la nostra societat amb solucions tecnològiques que fa només cinc anys es consideraven gairebé impossibles. En aquesta xerrada s'explicaran els darrers avenços en intel·ligència artificial, des dels cotxes sense conductor fins a la visió per ordinador o la traducció automàtica. Raúl Vicente és catedràtic a la Universitat de Tartu, Estònia. Centra la seva investigació en el desenvolupament de sistemes d’intel·ligència artificial inspirats en el funcionament del cervell humà.

De 17.30 a 18.00 h. Cafè i conversa a la plaça del CentreBit.

De 18.00 a 19.30 h. A la plaça del CentreBit, presentacions breus d'aplicacions tecnològiques innovadores per al sector turístic:

• «Solucions web per a allotjaments» a càrrec de Xavier Pallicer de WPH CloudHotelier.
• «Motor de reserves, eina de gestió multisectorial i punt de venda mòbil per a negocis que operen a l'exterior (caiacs, hamaques, catamarans...)» a càrrec de Juan Gil Miqueo de MyBooking i Tiqueteros.
• «Sinergies entre activitats turístiques» a càrrec de Carlos Campa de Sinergy Travel.

• «Sistema de reserves per als centres esportius» a càrrec de Toni Bestard de Kinacu.
• «Solucions en connectivitat específiques per a instal·lacions turístiques» a càrrec de Josep Fortuny d’Infotelecom.
• «Automatització de comandes per al comerç i el turisme» a càrrec de Tiago Ametller de Menorca Zeros i Uns.

Dijous 5 d'abril

De 16.00 a 17.30 h. Jornada informativa sobre ajudes de finalitat regional: "Els incentius regionals a les Illes Balears", a càrrec del Centre Balears Europa i l'Agència de Turisme de les Illes Balears.

Auditori del CentreBit
Jornada informativa dirigida a emprenedors i a petites, mitjanes i grans empreses, tant del sector turístic com industrial, per a donar a conèixer com accedir als ajuts d’incentius regionals per a projectes de més de 900.000 €.

De 17.30 a 18.00 h. Cafè i conversa a la plaça del CentreBit.

De 18.00 a 19.30 h. World-coffee: "Construint la destinació Menorca", diàleg dinàmic de professionals del sector turístic per a construir entre tots la destinació Menorca. Dinamitzat per Power House HUB. En aquests moments en què els ajuntaments defineixen els seus plans de dinamització turística resulta vital conèixer l’opinió i les necessitats dels professionals del sector.


Empreses patrocinadores:Díptic:
Jornades tècniques

 
ORGANITZADOR:

PATROCINADORS:

Artistes de Menorca