Presentació

L’Ajuntament d’Alaior, amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca i el suport de les principals organitzacions empresarials representatives del territori, es complau a oferir-vos la quarta edició de la Fira Pro Turisme de Menorca, un punt de trobada i de referència del sector turístic professional de l’illa.
A banda de la fi nalitat de mostrar el caràcter del principal actiu econòmic de Menorca a la població insular i de crear un espai de trobada del sector professional del turisme, es vol fer palesa la identitat de la destinació Menorca, que ens caracteritza i ens fa singulars.
La temàtica específi ca d’enguany gira a l’entorn de l’oferta turística complementària, una proposta addicional que és clau per millorar el destí Menorca.
Amb el desig que en gaudiu plenament, us presentam el programa d’aquesta edició, que tindrà lloc al recinte del poliesportiu i al pati de l’Institut Josep Miquel Guàrdia.


Presentación

El Ayuntamiento de Alaior, con la colaboración del Consell Insular de Menorca y el apoyo de las principales organizaciones empresariales representativas del territorio, se complace en ofrecerle la cuarta edición de la Feria Pro Turisme de Menorca, un punto de encuentro y de referencia del sector turístico profesional de la isla.
Aparte de la fi nalidad de mostrar el carácter del principal activo económico de Menorca a la población insular y de crear un espacio de encuentro del sector profesional del turismo, se quiere poner de manifi esto la identidad del destino Menorca, que nos caracteriza y nos hace singulares .
La temática específi ca girará en torno a la oferta turística complementaria, una propuesta adicional que es clave para mejorar el destino Menorca.
Con el deseo que disfrutéis plenamente, os presentamos el programa de esta edición, que tendrá lugar en el recinto del polideportivo y el patio del Instituto Josep Miquel Guardia

Edició 2019 Edició 2018

Edició 2017 Edició 2016

 
 
ORGANITZADOR:

PATROCINADORS:

Artistes de Menorca